Rei Trulsson

"Min kamera har ju fotografiskt minne"

Mina töser

Mina två pälsklingar Vera och Tindra är vana sedan de var små, vid att där är en kamera nära dem i tid och otid.

Vera lyssnar till när jag säger hennes namn.

Det är några år mellan dem och de är inte syskon. Kivas och busas på dagarna och varje kväll och natt, sover de tätt ihop ifall de inte ligger tätt intill mig.

Tindra lyssnar också till hennes namn.

Rutinmässigt varje natt vet de när jag släcker ned i lägenheten, att det är dags för mig att gå och lägga mig. De springer till sängen och väntar in mig. När jag lagt mig i typ fosterställning, så lägger de sig på "sina platser", dvs Vera ligger sked med min överarm och Tindra kryper under täcket och ligger sked i mitt knäveck.

Kommer knappt ihåg ett livet innan jag var berikad med dessa underbara individer.

Inlagt 2018-03-17 09:25 | Läst 3536 ggr. | Permalink
Mysigt härliga bilder:)
Svar från Rei Trulsson   2018-03-17 10:18
En härlig, varm och fluffig hög av kärlek. Tack Joakim för din kommentar. :D
De vet ju vilka som bestämmerde där, att stänga sovrumsdörren går ju inte, då var det skrapande av vassa tassar på dörren. Vår katt ville gärna ligga som en tyngd tvärs över benen, inte direkt bekvämt om du frågar mig. Om jag sov för länge på morgonen, då kom hon och klappade mig på kinden med tassen tills jag vaknade, det var inte något våldsamt utan hon ville nog bara vara vänlig
Svar från Rei Trulsson   2018-03-18 01:57
Känner igen mig i förfarandet av väckning etc. På äldre dagar, har de blivit mer som mig och sover ungefär lika länge. Men ibland väcks jag också av en tass klappandes på kinden.(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX