Rei Trulsson

"Min kamera har ju fotografiskt minne"

Min fotoutställning i Åmål

I fredags, i förra veckan anlände jag till Åmål. Fick åka med Susanne Johansson, från Malmö. Resan upp var smidig och trevlig. Blev avsläppt vid Café XO, där jag skulle ställa ut mina foton, med temat "Människor och deras bäste vän". Lokalbon Mimmi Storm, som är en av arrangörerna tog väl emot mig och såg till att jag dels kom till rätta på vandrarhemmet och dels att jag fick hjälp med att hänga upp tavlor.


Natur- och motorcykelintresserade fotografen Anders Nilsson hjälpte mig att mäta och hänga upp de 20 tavlor som skulle fördelas på övervåningen. 


Övervåningen är nyrenoverad sedan ca 1 månad tillbaka och jag lugnade krögaren om att; vi behövde endast ett spik per hål.


Jag hade glömt att ordna en presentation i förväg, men det var lugnt, då arrangörerna redan förberett presentationer till alla utställare. Phew! Däremot tog jag med mig endast 300 stycken visitkort, varav hälften har redan gått åt och vi har hälften av perioden kvar. Orutinerat!


I skrivande stund, så fick jag se mig själv i lokaltidningen, medan jag åt frulle och redigerade bilder under förmiddagen på biblioteket. Mycket trevlig och rolig start på dagen.

Må väl, kära läsare!

Inlagt 2013-04-30 11:47 | Läst 1426 ggr. | Permalink
Lycka till! Riktigt roligt för dig, Mvh,LO
Svar från Rei Trulsson   2013-04-30 12:41
Tack Lars Olov! :-)
När vi väl hittat upp på övervåningen fick vi se både din fina och välhängda utställning och den som rullade på TVn. Min utställning hamnade på café Oscars istället :) Det är första gången för mig på Fotofesten i Åmål trots att vi har en stuga ett par mil söder om stan. Tyckte att det var kul att gå och titta på alla utställningar, mycket varierat och säkert något för alla.

/Anna
Svar från Rei Trulsson   2013-04-30 15:29
Tack Anna, vad skoj att du gillade mina bilder. Jag var och tittade på dina fina naturbilder! Många riktigt bra bilder. Jag har några kvar att spana in i veckan. Ja, det verkar vara en bra blandning av bilder överlag. :)
Lycka till med utställningen! Och du har redan fått vara med i tidningen, en bra början :o) Ha en fin Valborg/ Elisabeth
Svar från Rei Trulsson   2013-04-30 15:31
Tack för lyckönskningen Elisabeth! :) Ha en trevlig valborg!
Kul! Första utställningen är nåt att minnas.
Du behöll väl tidningen? :-)

Ha det gott i Åmål.
/Harald
Svar från Rei Trulsson   2013-04-30 19:20
Ja, det är riktigt kul. Ja, jag sparar tidningen. :)
Nyfiken fråga: Var fick du ramarna ifrån?
/Katja
Svar från Rei Trulsson   2013-04-30 19:23
Ramarna heter "Ribba" och finns på IKEA, komplett med passpatue eller hur det nu stavas, som är skuren för A4-printar. :)(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX